ONLINE VERSIE VAN DE WEEKKRANT - NUMMER 35 - 27 augustus 2014

1926 parochies online op Kerknet

Zoek en vind uw parochie in Kerknet met het klik-kaartje of geef een postcode, parochie- of plaatsnaam in.

'Misschien is het wel te laat'

In 2003 telde Irak nog meer dan een miljoen christenen, nu nauwelijks 300.000. Wordt Mosoel niet heroverd, dan rest de christelijke bevolking enkel nog migratie.

lees meer (PDF - 246.4 Kb)

Johan Decoene & Catherine Windels

Klapstoel PDF
Johan Decoene & Catherine Windels

Werken, sporten, getuigen over Afrika. Jan Decoene uit Torhout was een bezige bij. Door een hersentumor is hij dat nu niet meer, maar schrijven over zijn ziekte doet hij nog wel.

Oude kleren, nieuwe 'maten'

Artikel PDF
Oude kleren, nieuwe 'maten'

28 jaar al zamelt Wereld Missie Hulp via rode containers kleren in voor het Zuiden. Gemeenten weren ze nu. De werking van WMH komt in het gedrang.

'Stilte maken voor God'

Artikel PDF
'Stilte maken voor God'

Roel Steyaert (22) is leerkracht in het eerste leerjaar en een van de jongeren van Verse Vis die in maart paus Franciscus interviewden. In 'God en ik' beantwoordt hij zeven spirituele vragen.