ONLINE VERSIE VAN DE WEEKKRANT - NUMMER 38 - 17 september 2014

1925 parochies online op Kerknet

Zoek en vind uw parochie in Kerknet met het klik-kaartje of geef een postcode, parochie- of plaatsnaam in.

Twaalf uur in Tirana

Op 21 september steekt paus Franciscus even de Adriatische Zee over naar Albanië. Het armste en zwakste land binnen Europa noemt hij een voorbeeld.

lees meer (PDF - 261.5 Kb)

Saskia Van Nieuwenhove

Klapstoel PDF
Saskia Van Nieuwenhove

Als journalist kaart ze aan wat er misloopt in de jeugdzorg, als vrijwilliger ondersteunt ze (pleeg)ouders en jongeren. Het leverde Saskia Van Nieuwenhove een nominatie op voor het Klein Duimpje van de Vlaamse Jeugdraad.

'Spaanse Franciscus' voor Kerk in Madrid

Artikel PDF
'Spaanse Franciscus' voor Kerk in Madrid

Een zielsverwant van paus Franciscus volgt de conservatieve mgr. Rouco Varela op als aartsbisschop van Madrid. En een sta-in-de-weg uit het Vaticaan mag naar Valencia verkassen.

Op de riksja naar Delhaize

Artikel PDF
Op de riksja naar Delhaize

Werkzoekenden vinden een zinvolle bezigheid via vzw ANA, de fietstaxi die senioren ter bestemming brengt.