PAROCHIE

SINT-TRUDO PEER

PAROCHIECENTRUM

Onze parochie Sint-Trudo Peer heeft in de Kloosterstraat, in de nabijheid van het kerkgebouw, een 'huis van ontmoeting'.
Vooraan langs de Kloosterstraat 40 vind je het parochiesecretariaat en daarachter ligt het eigenlijke parochiecentrum.

Het parochiecentrum bestaat uit een grote feestzaal met een klein podium, een toog en koelingsinstallatie. Vanuit de keuken heb je een directe toegang tot dit grote lokaal dat uiterst geschikt is voor feesten, koffietafels, grote ontmoetings- en/of vergadermomenten, tentoonstellingen, ...
Daarnaast zijn er ook nog 2 kleinere vergaderlokalen voorzien in het parochiecentrum om een kleine vergadering, repetitie of samenkomst te houden.

Al de parochiale verenigingen aangesloten bij een van de stedelijke adviesraden mogen gratis gebruik maken deze lokalen (op voorwaarde van drankafname via het parochiecentrum).
Natuurlijk is het ook mogelijk om privé-initiatieven te laten doorgaan in het parochiecentrum aan een schappelijke huurvergoeding.

Contactgegevens:

Giel Reumers,