Gedurende 5 kookavonden hebben ook dit jaar 15 KWB-ers hun culinaire kennis bijgewerkt en voor zichzelf een lekker maal bereid. Naar goede traditie wilden ze dit ook delen met hun familie en vrienden. Op 7 december was het zo ver. Samen werd gedurende twee dagen materiaal aangesleurd, groenten gekuist, vlees gebakken, room opgeklopt, in julienne gesneden, soep gemixt, sorbet gemaakt, pancetta versnipperd, peren gekarameliseerd en veel afgewassen. Om 17.30 u. stonden de eerste gasten reeds te wachten; een half uur voor het feest zou beginnen. De 85 deelnemers startten met een aperitief met gevarieerde proevertjes gevolgd door een viergangenmenu. En het heeft gesmaakt. Proficiat dus aan alle helpers en koks die ook dit jaar een diploma kregen uit de handen van onze chef Rony. Ze kregen ook een bakvorm om te gebruiken op onze thema-kookavond in mei waar we patisserie zullen maken. Tijdens het eten zorgde het duo van Rony King voor muzikale omkadering. Reeds vanaf de eerste noten werd er enthousiast meegezongen en enkelen waagden zich zelfs aan een dansje. Rond middernacht trokken de gasten naar huis, maar er bleef nog enkele uren opruim en afwas te doen. Fijn als ook daar iedereen bijspringt en meehelpt tot de Nova er weer proper en netjes uitziet. Op naar volgende editie 2020!